Bestelformulier broodjes

Gelieve vóór 11u te bestellen voor bestellingen die u op de middag wil afhalen of laten leveren. Wij leveren gratis aan huis of op kantoor in regio Landen, maar dit énkel vanaf een bestelling van 5 broodjes.
Vul zeker ook uw mailadres en telefoonnummer in, zodat we u kunnen bereiken mocht dat nodig zijn (we gebruiken uw gegevens énkel voor het zo goed mogelijk opvolgen van uw bestelling, en zullen deze nooit opslaan of gebruiken voor andere doeleinden).

*
*
*

----------------------------------------------------------------------
Maak uw keuze uit onze broodjeskaart. Vermeld aantal, soort van broodje (witte baguette of grijze fitnessbaguette) en eventueel extra aanvullingen.
* Is een verplicht veld

Tip voor regelmatige klanten

Bestel je regelmatig je broodje(s) via dit formulier, dan vind je het misschien handiger om niet steeds je contactgegevens opnieuw te moeten ingeven. Spijtig genoeg is het voor ons technisch gezien niet mogelijk om deze gegevens voor je te bewaren.

TIP: maak zelf een "draft" mail aan (eventueel gebaseerd op de bevestigingsmail die je van ons krijgt) - met je contactgevens alvast ingevuld - en gebruik deze dan telkens om ons je bestelling door te mailen naar