Buffetten

Voor uw feesten, restaurantdagen, of gewoon zomaar

We staan bekend om onze verfijnde schotels, gevuld met al het goeds uit onze beenhouwerij. Eventueel kan u voor uw warm buffet of pastabuffet de benodigde bain-maries bij ons lenen. Hieronder enkele voorbeelden ...
Om alvast een idee van prijs te hebben kan u onze feestfolder raadplegen. Voor een meer op uw maat afgestemde oplossing & gedetailleerde prijsopgave, contacteer ons. 

Koud buffet (basis)

Tomaat met grijze noordzeegarnalen, gevulde perzik met krab, gekookte ham met asperges, mignonettegebraad, gebakken rundergebraad, gegrilde kip, vleesbrood, huisgemaakte paté met confituren. Gemengde sla, tomaten, worteltjes, rauwkostsla,selder, komkommers, aardappeltjes, paprikarijst, boontjes, asperges. Cocktailsaus, remouladesaus en mayonaise.

Koud buffet (uitgebreid) 

Gandaham met meloen, gegarneerde zalm, tomaat met grijze noordzeegarnalen, gevulde perzik met krab, gerookte forelfilet, gerookte Noorse zalm, gekookte ham met asperges, gebakken mignonettegebraad, gebakken rundergebraad, gegrilde kip, huisgemaakte paté met confituren. Gemengde sla, tomaat, worteltjes, selder, komkommers, rauwkostsla, aardappeltjes, paprikarijst, boontjes en asperges. Cocktailsaus, remouladesaus en mayonaise.

Luxe uitgebreid buffet

Een super uitgebreid koud buffet met een overvloed aan diverse vlees- en vissoorten. Met een halve kreeft/persoon.

Visbuffet

King krab, tomaat met grijze noordzeegarnalen, krabbenpoten, gerookte forelfilet, wulkjes, gerookte Noorse zalm, gekookte zalm, een verse halve kreeft per persoon en een assortiment van bijhorende groenten.

Pastabuffet: passie voor pasta!

(En met een pastabuffet bedoelen we niet een slappe spaghetti ...)
Een pastabuffet kan u samenstellen volgens uw eigen smaak en budget, we hebben keuze genoeg! En met onze eigen Italiaanse kok in huis bent u verzekerd van echte, originele pasta's met de pure smaken van la bella Italia: iedereen van uw gasten zal verheugd zijn!
Op aanvraag leveren we u het volledige pastabuffet lekker heet, just in (eating) time, warmgehouden in bain-maries. Tot zelfs het bijbehorende brood aan toe. Dat betekent nagenoeg geen werk voor uzelf, en des te meer tijd om aan uw feest te besteden. Contacteer ons voor de mogelijkheden en prijzen.   

Gourmetschotel

Een klassieker, en steeds prettig om met die pannetjes in de weer te zijn!
Gourmetschotel van het huis: biefstukje, kalkoenlapje, kipfilet, gemarineerde brochettes, varkensmignonette, spekjes,
chipolataworstje, lamskoteletje. In totaal 10 stukjes vlees per persoon.
Vraag ook naar onze lekkere kaas, speciaal voor bij gourmet! De echte, natuurlijk, dat spreekt voor zich.
Als u geen gourmetstel heeft, dan kan u dat bij ons gratis lenen.

Fondueschotel

Nog zo'n klassieker, maar o zo leuk. Vooral kinderen vinden het geweldig om zelf een stukje vlees op hun stokje te prikken. Fondueschotel van het huis: rundblokjes, kalkoenblokjes, kippenblokjes, aangevuld met spekjes, mini-chipolata’s en fondueballetjes.
Als u geen fonduestelletje heeft, dan kan u ook dit bij ons gratis lenen.

 

Tips voor een geslaagde vleesfondue


  • Dep het vlees droog voor u dit op een bord schikt, dan zal het vlees niet spatten als het in de olie gedompeld wordt.
  • Leg naast elk bord een snede brood. Laat elk stukje gebakken vlees daar eventjes op uitdruppen, zo wordt de overtollige olie opgezogen door het brood.
  • Leg een geschilde aardappel in de fonduepan om oliegeurtjes te vermijden.
fondue in de jaren stillekes

 

 subitem 

barbecue

huidige pagina

buffetten

 subitem 

kaasschotels

 subitem 

verrassingsbrood

 subitem 

reuzenpan

 subitem

op aanvraag

 

Contacteer ons

adres

 Beenhouwerij Peeters
 Stationsstraat 102
 B-3400 Landen

telefoon

 011 88 13 14 

fax  011 88 46 92

www.beenhouwerij-peeters.be

 

          Beenhouwerij Peeters logo