Traiteurdienst

Hebt u dit weekend volk over de vloer, of organiseert u een feestje, dan helpen we u graag met de catering. Op deze pagina vind u alvast enkele ideeën om van uw avond een succes te maken.

Voor op de barbecue hebben we heerlijk gemarineerde lamskoteletten of kippenbillen. En ook de bijbehorende groenten en sausjes kan je erbij nemen, als je dat wil. Verder zorgen we voor prachtige koude buffetten, of warme gerechten en/of pastabuffet in bain-maries, kaasschotels, ...

Naast de klassiekers zoals fondue, gourmet, ... kan je ook volledig à la carte bestellen: van aperitiefhapjes, hartige soepen tot het dessert toe: je vindt vast wel inspiratie in onze feestfolder, waarvan de meeste gerechten ook tijdens het jaar besteld kunnen worden.

Op zoek naar een origineel idee voor een verjaardagsfeestje? Wat denk je van een verrassingsbrood, gevuld met broodjes of boterhammetjes, belegd met de fijne charcuterie van het huis. En voor je fuif is de reuzenpan van Peeters een origineel, gesmaakt en betaalbaar snack-idee.

Bain-maries op aanvraag te lenenBain-maries op aanvraag te lenenBain-maries op aanvraag te lenenBain-maries op aanvraag te lenen

Contacteer ons

adres

 Beenhouwerij Peeters
 Stationsstraat 102
 B-3400 Landen

telefoon

 011 88 13 14 

www.beenhouwerij-peeters.be

 

          Beenhouwerij Peeters logo