Reuzenpan

Bekend van elke braderie in Landen

Elke Landenaar kent ze wel: de reuzenpan van Peeters, een grote paella-pan gevuld met barbequeworsten, witte en zwarte pensen, spek, ... en een berg ajuinringen. Voor velen van onze klanten is het ondertussen een traditie geworden, en is een braderie niet compleet alvorens ze bij ons gepasseerd zijn, voor een lekker versgebakken XXL-broodje met een stevige worst ertussen, gebakken ajuin en een goei kwak mosterd. Soms kan het leven toch eenvoudig en schoon zijn!

  de reuzenpan van Peeters 

Nu ook bij u thuis!

Op zoek naar een origineel en betaalbaar catering-idee voor je feestje? Huur dan onze reuzenpan als je een snack wil voorzien. Ideaal vanaf 25 personen (want dan wordt de eigen keuken wat klein).

Leg er wat mini-hamburgertjes, kippenlapjes, kalfsworstjes, ... in, zet er een korf mini-pistoletjes naast en met wat mayonaise, ketchup of mosterd heeft iedereen lekker gegeten. Ideaal om een fond te leggen, wanneer de cava of de pintjes al lang de dorst hebben gelest, maar niet de honger.

Contacteer ons voor prijzen, ideeën en mogelijkheden: wij zorgen voor het vlees (kleinere porties dan gangbaar, want dat bakt makkelijker en sneller), eventueel ook voor de broodjes en voor de reuzenpan zelf, natuurlijk. Uw gasten zullen tevreden zijn!

 

 subitem 

barbecue

 subitem 

buffetten

 subitem 

kaasschotels

 subitem 

verrassingsbrood

huidige pagina

reuzenpan

 subitem

op aanvraag

 

Contacteer ons

adres

 Beenhouwerij Peeters
 Stationsstraat 102
 B-3400 Landen

telefoon

 011 88 13 14 

www.beenhouwerij-peeters.be

 

          Beenhouwerij Peeters logo