Dagelijks aanbod

Vers vlees en charcuterie

Of het nu runds, varkens, kalfsvlees of gevogelte is, bij ons kan u vanzelfsprekend terecht voor al uw dagelijkse vleesproducten. Wij ontbenen en versnijden het vlees zelf in ons atelier. Op die manier weten we perfect de beste stukken van het dier te selecteren, en da's fijn voor de klant die nog een lekker stuk kwaliteitsvlees weet te waarderen. Met een lekker randje vet eraan, of liever net niet: wij kennen onze klant en zijn wensen. 
Ook onze huisgemaakte charcuterie en slaatjes voor op de boterham zijn de moeite waard: zo bevat onze zalmsla bijvoorbeeld échte versgekookte zalm, die we zelf in het werkhuis gaarkoken en ontgraten.

Ene met kaas en ene met hesp

Meer moet dat niet zijn. En toch: in onze kaaskoeltoog vindt u een uitgebreid assortiment van vooral Belgische en Franse kazen. En wie dacht dat hesp toch gewoon hesp is, die laten we graag kennismaken met onze heerlijke boerenhesp of barbecueham of ...  . Of had u liever de echte Parma of Serranoham gehad? Geen probleem, die hebben we ook.

Een ruim aanbod van zelfbereide gerechten

De beenhouwer van vandaag blijft dé vakman als het op vers vlees aankomt. Maar ook de vraag naar gezonde (!) kant-en-klaar gerechten is onmiskenbaar toegenomen de afgelopen jaren. Daar spelen we al lang op in: dagelijks bereiden we in onze eigen keuken lekkere en superverse gerechten. Da's handig voor de klant die het soms even te druk heeft om zelf te koken: gewoon even in de (microgolf-)oven opwarmen en dan direct aanschuiven aan tafel.

Onze vernieuwde Italiaanse pasta's en gerechten zijn momenteel een grote hit. De reden is evident: dit is het échte Italië op je bord. Onder de rubriek Specialiteiten hebben we enkele fotootjes gepost, die je vast en zeker goesting zullen doen krijgen!

Check ook zeker even onze dagschotels: elke dag een andere betaalbare maaltijd, gewoon zoals je moeder die klaarmaakte. In de winkel vind je ook onze broodjesbar met gekoelde saladette. Voor uw dagelijks brood(je) een tip: bekijk onze broodjesfolder, want er staan heel lekkere ideetjes in.

Contacteer ons

adres

 Beenhouwerij Peeters
 Stationsstraat 102
 B-3400 Landen

telefoon

 011 88 13 14 

www.beenhouwerij-peeters.be

 

          Beenhouwerij Peeters logo