Bestelformulier dagschotels

Gelieve vóór 11u te bestellen voor bestellingen die u op de middag wil afhalen. U kan natuurlijk ook 's avonds na het werk uw dagschotel afhalen: we zijn tot 18.00u open.

Vul hieronder het aantal gewenste schotels in (dat kan u meteen voor de ganse week doen). Als het een keuzemenu betreft (bv. "met frietjes of met puree" ), geeft u ook uw voorkeur op.
Vul zeker ook uw mailadres en telefoonnummer in, zodat we u kunnen bereiken mocht dat nodig zijn (we gebruiken uw gegevens énkel voor het zo goed mogelijk opvolgen van uw bestelling, en zullen deze nooit opslaan of gebruiken voor andere doeleinden).

*
*
*
* Is een verplicht veld

Tip voor regelmatige klanten

Bestel je regelmatig je dagschotel(s) via dit formulier, dan vind je het misschien handiger om niet steeds je contactgegevens opnieuw te moeten ingeven. Spijtig genoeg is het voor ons technisch gezien niet mogelijk om deze gegevens voor je te bewaren.

TIP: maak zelf een "draft" mail aan (eventueel gebaseerd op de bevestigingsmail die je van ons krijgt) - met je contactgevens alvast ingevuld - en gebruik deze dan telkens om je bestelling door te mailen naar